Ny dag.

Det vart bygge av en foderhäck/krubba i lösdriften i går. Den vart faktiskt bra med tanka på att jag endast hadde en såg, hammare, tummstock och spik för att få ihop det. Hadde man haft en sticksåg så skulle man kunna gjort den riktigt ordentlig. Hästarna i hagen var skälvklart med och byggde den. Fast dom var nog bäst p´å att titta konstigt på mig och bygget och ge ngt sorts moraliskt stöd. :P

Vart inga bilder igår så klart..... kommer kommer.

Ringde Elgiganten och frågade vad som händer med reperationen av min tv. Det hadde tydligen kommit ett mail från verkstaden som sa att dom inte kunde reparera den och det var bara för mig att åka dit och hämta ut en ny. Min "gamla" 42 tummare gick på 22.000:-, nedsatt från 25.000:- När den köpptes för ca 21 månader sedan. Och värdeminskningen på en produkt är ca 20-25% per år. Så jag förväntade inte att jag skulle få en annan för mer en 12.000:- Frågade hur mycket den nya fick kosta och drämde till med runt 14.000:- viket var helt okey för dom. Hittade en tok fin för 13.995:- Men den fanns inte i lager så klart. Säljaren tykte då jag skulle ta den bättre ist. Så jag fick en ny 42" 1080p top of the line för 14.995:- och en ny försäkring på 3 år. total kostnad 16.369:- och jag kommer inte betale en krona för det plus att dom satte in värdeskillnaden mellan de nya och gamla tv'n på mitt Elgiganten konto som vart ca 7.000:-

Så sumeringen av detta är att: Har haft en fet lcd tv i 21 månader. fått en ny och är försäkrad i 3 år till. Totalt 41.400:- Det jag fått betala: Ca 18.000:- !!!

tummen upp för Elgiganten!

Dagens bild.


Tjenis penis.

Tänkte försöka ta lite bilder på våran gård i morgon. Så att vissa som inte varit här en får se hur det ser ut här. Mell!issa ;)

Sen ska jag nog snickra ihop en till foderhäck. (Den fjärde i ordningen) Denna kommer inte stå ute i hagarna som dom andra, utan sitta på en vägg i lösdriften. Kommmer var mycket mera vinklar och precisa mått. En klar utmaning. Ska bli riktigt kul. Tyvär så är man inte rik och har alla coola verktyg som kommer göra det hela lättare, utan kör basic. Ownage!

Håller på att försöka samla material till att uppdatera våran hemsida, så som bilder m.m. Funderar även på att ändra utseende på den helt.... Men inte en på ett tag.

En cool grej är att HD boxen damp ner i brevlådan igår. Har ett flertal HD kanaler nu och det är en sjuk! skillnad. Notera då att vi nu bara har en 32" 720p lcd tv som vi fått låna tills min 42" 1080p lcd tv är tillbaka från lagning. Boxsen kostade 0:- samt att jag tog bort barn och sport (tittar inte på dom alls) kanalerna från vårat kanal utbud. så månadskostnaden blir den samma. FET!

Rolig sak: Tydligen så är porrbranchen mot HD upplöst material då alla skavanker och annat mindre sexigt då kommer synas mycket tydligare i deras filmer.

Onödig info: Guns N' Roses skiva "Chinese Democracy" verkar nu efter bara 14 års! försening vara på väg ut. Första singeln till skivan som heter just "Chinese Democracy" har släppts.

Mmmm.... mjep!

Dagens bild.

 

Konstigt?

Att vissa får skriva av sig, Och andra inte.

Dagens bild.Tänk om......

Tänk om folk kunde kunde ta reda på fakta någon gång, och inte bara lyssna på det första dom hör. Tänka innan dom öppna munnen. Man försöker föra en civiliserad konversation och lägga fram saker på ett fin och trevligt sätt. Tror folk att man bara vill dom illa så fort man får chansen.

Tänk om folk kunde ha förståelse och tänka innan man svarar till en person som öppnar sig och ber folk ha översende att man har brister, fel och fobier. Saker som man inte bara kan ändra på på stört bara för att folk inte har en aning om vad man går igenom och hur svårt det är att ändra på ngt som man har lidit med hela sitt liv, och förmodligen kommer att lida utav hela sitt reserande liv. Det är så lätt att säga: Det är inga problem det där. Alla andra har ju inga problem som det där. DOM VET INTE vad det handlar om. Även fast dom tror det.  Det är inte lätt att ändra sig bara för att någon säger eller tycker det.

Tänk om folk kunde kunde se vad man gör för dom i det tysta, utan att kräva eller förvänta sig någonting alls tillbaka. Lyssna när man erbjuder sig själv och sina tjänster för dom. Saker verkar glömmas bort ganska lätt. Lyssna vad man igentligen säger och inte vänder allt till något negativt och till något personligt angrepp. Kan ta ett förslag som ett förslag och inte tro på en gång att det är något som ska göras.

Tänk om folk kunde förstå att det finns andra som har problem som måste lösas på bästa sätt. Både för en själv och andra. Man kan inte få som man vill alltid. Jag och vi tänker på hur andra tänker, känner, uppfattar och vill ha det.

Tänk om
folk kunde förstå det ansvar vi har för allt och alla. Det är inte bara oss själva och vårat eget vi ska se till, och få det att funka för. Saker vi blivit lovade och ska fungera och göras som inte hållits. Och detta har vi fått skit för. Tack för ni snackade skit, stack oss i ryggen och stack utan att prata med oss först. Så himla fegt och omoget som det bara går.

Tänk om folk kunde förstå hur mycket skit man får och får höra varje dag för och om saker man inte har något med att göra. Hur mycket man försvarar personer och saker när det inte kan tas reda på hur det igentligen ligger till eller hur det igentligen sas eller menas.

Tänk om folk kunde förstå att jag personligen ligger vaken varje natt minst ett par timmar när jag ska sova och tänker på allt detta och i hellsicke man ska göra. Varje morgon, dag och kväll så tänker man var och vannan minut på hur man ska kunna lösa allt.

Tänk om folk kunde förstå hur snäll man igentligen är. Hur många gånger man får höra att man är för snäll och man inte ska ta all skit. Visst.... vet att jag och vi är för snälla, men det finns en anledning till detta. Hur skulle det bli om man blir för hård och införa diktatur i stället. Tänk på det ni!?

Tänk om folk kunde förstå att vi måste föja lagar, regler och föreskrifter som alla andra. Och att JAG setat i timme efter timme för att plugga in hur hur vi ska följa dom. Ringt myndigheter och pratat med folk som jobbar inom området. Hur flexibla jag / vi är för att göra folk glada, men jag tänker fan inte bryta mot lagar och föreskrifter bara för att det inte passar för dom. Vi har till exempel förstört något här på gården som tagit år efter år att bygga upp, bara för att det inte passade. När jag visste att man inte skulle göra så. SÅ JÄVLA SNÄLLA ÄR VI!

Tänk om folk kunde sluta tänka på sig själva och sitt ego ibland. Att vi blir ganska så ledsna och sårade ibland. Nu sista tiden nästan varje dag.

Tänk om folk kunde fråga: Hur mår ni igentligen? och fråga varför det blir som det blir. Och inte bara anta en sak eller skriva stora arga bokstäver med massor av utropstecken åt en. Eller prata bakom ryggen om en. Det är verkligen inte moget. Som man bruker säga... Den som sa det, va det. Jag både hör, ser och läser det en och det andra. Och då givetvis har bara ena sidan av det hela kommit fram.

Tänk om folk kunde förstå hur mycket blod, svett och tårar vi har lagt ner på våran gård och hur den har kommit att bli som den är idag. Det folk ser och vet är bara några procent av det hela.

Tänk om folk kunde fatta att vi gör det här bara för att vi älska det vi gör. Inte för att gå plus på något sätt. Men jag tror att folk inte förstår begreppet: Att göra något bara för andra mäniskors skull.


Mitt motto i livet är och kommer alltid att vara:


Följa sitt hjärta, ge från själen, älska och ge lycka.


Tänk om vi skulle sluta låta folk bo här i nästan en månad för att underlätta för dom. Detta utan att kräva eller vilja ha någonting tillbaka, Sluta bjuda in folk i vårat hem och ge dom tillgångar till internet och värme. Sluta göra det där som inte märks. Det som folk glömmer bort men vi gör det för och åt dom. För vi vet att alla inte kommer ihåg eller har annat att göra. Utan att vi förväntar oss ett tack sedan. Bara för att vi älskar det vi gör.

Tänk om.......


Jag är ledsen och förbannad att man inte i alla lägen visat sin uppskattning. Det är jag verkligen. När dom känner att dom inte blir uppskattade eller får ett tack för det dom gör. Men folk kanske ska ransaka sig själva ibland. Det gäller åt båda hållen!


Mitt erbjudande står kvar föresten. Även fast detta tydligen inte uppfattades att jag gjorde. Har jag en gång erbjudit mina tjänster för att hjälpa någon eller några andra står det kvar. För jag vill verkligen hjälpa mina vänner.


Dagens bild.