Tåsvikt

Den satans tån gör ondare nu en när jag knäkte den. Halva foten är blå och tån svullen. Inget att göra... Bar ta det lugnt och vänta ut skiten.

Bror var tvungen att vara katt vakt ett par dagar, men ska komma på torsdag i stället. Sen så ska grabbarna grus hugga tag ordentligt på dagarna och öla lite på kvällarna. :)

Sanna ska jobba i Järna helgen. Så det blir en boys night på fredag.

Har fixsat lite i hagarna i dag. Sanna mest. Kan ju knappt ta mig frammåt som saggt. Sågade iaf ner några döda träd med motorsågen och började hugga upp ett tända eld små pinnar föråd i vedboden. Så helt onyttig var jag inte idag iaf. ;)

Sanna gjorde svampstuvning med lök idag. Smakade verkligen smaskens!

Funderar en del på att kontakta If Metall och låta dom veta hur det går till på ett företag jag tidigare har arbetat på. Som tex.... Hur LAS fungerar i praktiken på detta företag. Eller hur det inte fungerar.

Dagens bild.


Så klart

Då vart det inte som man tänkt sig så klart. Vaknade mitt på dagen och åkte sen och sköt soft airgun i stället. Men det roligt. Pajade tån iofs, så nu är den svullen, blå och röd.
I morgon så blir det ösaskidag istället.

Nu är nya hästen här. Han går med sannas häst i skogshagen just nu. Har kolla upp hur man ska göra i lösdriften. Vi ska förmodligen dela av den med en vägg som vi ska bygga. Bara några veckor kvar nu tills resten av hästarna kommer hit från sina sommarbeten.

Dagens bild.


Slänga gössel i soppsäckar

Så klart glömde man bort tiden när man sitter vid datorn. Klockan är nu 05:45 och jag ska upp vid 09:30 snåret och packa gössel från lösdriften i soppsäckar. Hum.....

Nu verkar skiten i kroppen ha släppt lite iaf. Mår nu ganska så bra. yeah! :)

Kommer förmodligen en häst imorgon (i dag) som ska inkvarteras. Gött!

Oh oh! Verkar finnas mycket ätlig svamp i våran skog och rumt omkring. Svamp är gott! Basta! Nu har vi ett ganska så bra lager hemma, så besökare kan kanske bjudas på en svamp macka om dom är snälla. Eller kanske till och med en svamp omelett.

Ska bli kul att se bror Emil i nästa vecka. Var ett bra tag vi sågs. Och så ska han få arbeta, så jag klagar inte.

Nehepp..... SOVA FFS!

Dagens bild.


Utslagen

Så är man sjuk. Hurra för det finns ju inget att göra hemma på gården.... nehep! :P
Vaknade av att jag fått ett medelande i morse, Var och kollade till hästarna på sommar betet. Sen hem och somnade på soffan som en nockad kräfta medans sambon gick ut i skogen och plockade svamp. Vaknade fem timmar senare och tog mig en titt på idol. Är ingen fan av skiten, men måste säga att juryn är fan så mycket bättre en den gamla.

En dag ska jag lägga upp bilder på hur det ser ut här hemma på gården för dom som nu inte har pallats sig hit och tittat.
Hoppas att föräldrarna från Södertälje ska komma förbi snart. ;)

Dagens bild.


Koda.

Dagen har spenderats hemma på gården med att hugga ved och mocka ur lösdriften. Åt svamp mackor som min älskade gjort i ordning. Smakade smaskens som vanligt. :)

Har fått i uppdrag att koda en helt ny sida till metal bandet Caliber666. Vilket jag var med och grundade för maaasor av år sedan. Bandet lades ner och sen så startades det upp igen av dom nya killarna som nu är i bandet. 3 av dom är gammla polers. ;) Deras nuvarande sida ligger på Caliber666.com

Snackade med bror Emil idag. Han ska komma förbi på tisdag och hjälpa oss med att få iordning allt som behövs göras iordning innan alla hästar kommer tillbaka från sommarbetet. Tackar och tar imot.

Dagens bild.


Drömmer

Jag har en dröm. Räknar mig som en begåvad person när det gäller datorer. Felsökning, montering, installation, Nätverk, Programera hemsidor, utforming och design.

Så det som jag skulle vilja göra är att lyckas komma i kontakt med folk som besitter olika kunskaper och andra begåvningar. Sådant folk som vet hur och har viljan att göra något med sina kunskaper.

Sätta ihop ett gäng inovativa och hungriga människor som vill komma på något nytt och fräscht. Ett gäng som alla har ett annat jobb en att arbeta i dator branschen. Eller inte jobbar alls. Men besitter otrolig kunskap vad det gäller programering, layout och allt annat man kan tänka sig.

Bygga upp ett företag från grunden. Där grunden är ett gäng polare som igenom sitt intresse för teknik/it branschen kan bygga upp något eget och nytt. Bara för att det är roligt.

Så om någon har några tipps på hur man ska komma i kontakt med dessa människor, skicka med ett msg tack! :)

Dagens bild.
Lite av varje

Tänkte lägga upp ett par random bilder. That's it.
Dagens bild.Somewhere in the forest

Man kan undra hur värden och livet igentligen fungerar!? Jag menar... Man föds och sen så styrs livet av alla beslut som man tar. Går man åt höger så kanske man vinner 100 miljoner på lotto. Går man åt vänster så kanske man hittar sin liv partner. Går man rakt fram så kanske man får ett hus i huvudet och där. Men en sak är säker... Står man bara stilla och väntar på att något ska hända, då får man aldrig veta hur det är att leva.

Nu har jag och min kära sambo, själsfrände och bästa vän bott på våran underbara gård i snart ett år. Kan säga att det INTE är lätt alla dagar. Hästar måste kollas till, Saker måste fixas, lån ska betalas och den där satans veden måste fällas, huggas och staplas inne i vedboden. Måste hålla nere på el räkningen som ibland låg på 4000:- i månaden förra vintern. Häst folket som hyr in sig har åsikter och krav om allt. Det måste man försöka lösa så att alla blir glada. Jobb har man tydligen svårt att få i katrineholms kommun. och dom man har hafft har man bara blivit utnyttjade ut av.

Vad vill man då få fram av det här..... Jo att jag valde att inte stå kvar och vänta. Valde att gå åt något håll. Visst så har det nu inte varit lätt att ha en gård med allt som kommer där till. Men skulle aldrig byta eller velat ha gjort det på något annat sätt. Jag lever för att jag vågar, och jag vågar för att jag vill leva!

Må väll alla i den stora världen. Hoppas ni vågar leva i den.Dagens bild.