Roligt

Det har skrivits många kommentarer om inlägg på min sambos blogg.  Många av dessa har varit anonyma, signeras med en bokstav eller ett namn man inte känner igen.

Nu till det roliga.

Dom anonymas identiteter har fram tills nu varit ett mysterium. Man har bara kunnat ana om vilka dessa personer kunnat vara. Men nu börjar bitarna falla på platts så att säga. Ju mer dom skriver, desto mer avslöjar dom om vem dom är, Inehållet i deras text, vad dom tror sig veta och hur dom skriver.  Under omständigheterna riktigt kul med all detektivarbete.

I sverige har varje person laga rätt att uttrycka sig i tal och skrift. Men när kommentarerna börjar övergå till hörsägen och till och med förtal på människor, då har det gått för långt. Och dessutom åtal och straffbart. Detta undanbedes vänligen i kommentarerna, annars kommer åtgärder att genomföras, Det har även förekommit grova psykologiska övertramp och ren kränkning gent imot oss på nätet och genom andra medel.

Jag står för allt som jag skriver och säger, och har bevisen för att styrka det. Personer, sms , fotografier och andra dokument. Jag har rätt att försvara mig och andra omking mig. Och det kan och kommer jag göra. Lita på det!

/Conny Nordsten

Kommentarer
Postat av: M

Go conny! Kill them bastards!

Tänkte förövrigt hälsa på om söndag, för den där fikan med dig och sambon, och eventuellt en liten ridtur. Beroende på om vinterritten var i morgon,eller på söndag.Som vanligt har jag nada koll. Men, jag hör av mig via lur imorgon!

Hoppas ni har det bra =)

Kram!

2008-12-05 @ 18:20:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback