Tjenis penis.

Tänkte försöka ta lite bilder på våran gård i morgon. Så att vissa som inte varit här en får se hur det ser ut här. Mell!issa ;)

Sen ska jag nog snickra ihop en till foderhäck. (Den fjärde i ordningen) Denna kommer inte stå ute i hagarna som dom andra, utan sitta på en vägg i lösdriften. Kommmer var mycket mera vinklar och precisa mått. En klar utmaning. Ska bli riktigt kul. Tyvär så är man inte rik och har alla coola verktyg som kommer göra det hela lättare, utan kör basic. Ownage!

Håller på att försöka samla material till att uppdatera våran hemsida, så som bilder m.m. Funderar även på att ändra utseende på den helt.... Men inte en på ett tag.

En cool grej är att HD boxen damp ner i brevlådan igår. Har ett flertal HD kanaler nu och det är en sjuk! skillnad. Notera då att vi nu bara har en 32" 720p lcd tv som vi fått låna tills min 42" 1080p lcd tv är tillbaka från lagning. Boxsen kostade 0:- samt att jag tog bort barn och sport (tittar inte på dom alls) kanalerna från vårat kanal utbud. så månadskostnaden blir den samma. FET!

Rolig sak: Tydligen så är porrbranchen mot HD upplöst material då alla skavanker och annat mindre sexigt då kommer synas mycket tydligare i deras filmer.

Onödig info: Guns N' Roses skiva "Chinese Democracy" verkar nu efter bara 14 års! försening vara på väg ut. Första singeln till skivan som heter just "Chinese Democracy" har släppts.

Mmmm.... mjep!

Dagens bild.

 

Kommentarer
Postat av: vampireslave

ja! ja! bilder! =D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback